Over ons

Ga op culinair avontuur met onze authentiek gerechten

Diep in het hart van Bangkok vind je een wijk genaamd Silom. Bezoekers van over de hele wereld maken van Silom hun eerste stop als ze aan hun avonturen in Thailand beginnen.

Silom is een ontmoetingsplaats van vele culturen, een wereldwijde mix van traditioneel en modern. Maar het belangrijkste is dat u in het district Silom authentiek Thais eten zult ontdekken. Uw uitgebreide dinermogelijkheden variëren van de lekkerste ‘street cart-gerechten’ tot fijne Thaise gerechten die worden aangeboden in vele restaurants van wereldklasse.

Hier bij Silom Thai Brasserie bieden we u de mogelijkheid om vele soorten Thaise gerechten te ontdekken, in een warme, intieme en ontspannen omgeving.

Ontdek gerechten die u niet kent. Verwen uw culinaire fantasien door de regionale smaken te ontdekken van onze ‘Discover Thailand Menu’.
Tot gauw in Silom!

En als u in de stemming bent voor vertrouwde, comfortabele Thaise huisgemaakte gerechten, kies dan uit ons ‘Traditionele Thaise menu’. Wij zijn wat dat betreft van alle markten thuis.

Contactgegevens

Email

info@silomthaibrasserie.nl

Adres
Voetboogstraat 13-17
1012 XK, Amsterdam
Telefoon

(020) 244 28 94

Openingstijden

Maandag-dinsdag 15:00 u tot 22:00 u
Woensdag Gesloten
Donderdag-vrijdag 15:00 u tot 22:00 u
Zaterdag-zondag 13:00 u tot 22:00 u